“Shoqata HOTLA” fiton projektin e parë ndërkombëtar.

Ju informojmë me kënaqësi që fituam projektin nga ” Albanian Global Found” me seli në SHBA. Bëhet fjalë për projektin” Mbledhja dhe përpunimi i të dhënave të detajuara statistikore për Hotlën”. Ky projekt është shumë i rëndësishëm, pasi është baza për projektet tona të ardhshme.
Me këtë rast duam të falendërojmë ” Albanian Global Found” për besimin që patën tek organizata jonë.
Me nderime,
” Shoqata Hotla”

Linku deri te njoftimi:

http://maasbesa.org/files/gaf_grants_list.pdf