Fillon realizimi i projektit ” Mbledhja e statistikave për Fshatin Hotël”

Pasi që fituam mbështetje financiare nga një organizatë me seli në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, njoftojmë të gjithë bashkëvendasit, që prej sot:- E Hënë 11.01.2016 – fillon mbledhja e statistikave për fshatin tonë. Aktivistët e Shoqatës do të mbledhin të dhënat nga secila shtëpi e fshatit dhe në fund do të përgatisim një raport.
Ju kishim lutur që tëbashkëpunoni me ne, pë realizimin sa më të suksesshëm të këtij projekti.
Me nderime,
” Shoqata Hotla”