Njoftim nga shoqata 23 Shkurt 2016

Çdo ditë po shtohet numri i anëtarëve dhe aktivistëve të Shoqatës ” Hotla”. Rinia e fshatit po bëhen pjesë direkte e realizimit të programit tonë.
Njoftojmë opinionin që tani jemi në fazën e konkurimit me dy projekte të reja në Organizata ndërkombëtare. Në emër të gjithë anëtarëve, faleminderit gjithë atyre që po na përkrahin fuqimisht.
Me nderime,
Shoqata ” HOTLA”