Fotografi nga manifestimi i 7 Marsit – Ditës së mësuesit dhe shkollës shqipe

Manifestimi kulturor i organizuar në kuadër të Shoqatës së Arsimtarëve Shqiptarë (SHASH) Kumanove – Likove.
Nikoqir i ketij evinementi ishte shkolla fillore “Anton Zako Cajupi” – Hotël.
Shoqata Hotla ka qenë në gadishmëri të plotë që në cdo moment të ju ndihmon organizatorëve në cdo aspekt rreth organizimit dhe mbajtjes të këtij evinementi shoqë7rorë!
Në emër të shoqatës HOTLA dhe të gjithë qytetarëve të fshatit Hotël, urime 7 Marsin!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.256897277975372.1073741830.137170713281363&type=3