Gëzuar 8 Marsi

“GËZUAR 8 MARSIN – Qoftë e lumtur sot e në sa më shumë ditë e vite si sot, çdo nënë e grua që kaq shumë kuptim, dashuri e jetë i jep jetës sonë!”
Të dashur miq, sot është dita e nderimit dhe e mirënjohjes më të thellë ndaj nënave, grave, vajzave, motrave tona, që me sakrificat, përkushtimin, aftësitë dhe dashurinë e tyre janë themel i suksesit të individit, familjes dhe shoqërisë.
Duke ju uruar me krenari dhe dashuri atyre këtë ditë, le të zotohemi të vazhdojmë betejën tonë për barazinë reale midis burrit dhe gruas, nënës dhe babait, motrës dhe vellait, vendimtare kjo për emancipimin e familjes, shoqërisë dhe kombit tonë. Gezuar!!!
Me shumë rrespekt,
“Shoqata Hotla”
08 Mars 2016, Hotël
Gezuar 8 marsi