Njoftim – Projekti i statistikave

Shoqata Hotla informon opinionin që sot, sipas planit të parashikuar mbaroi me mbledhjen e statistikave për fshatin Hotël. Faleminderit finansuesit, aktivistëve që punuan dhe të gjithë banorëve për mikpritjen bujare. Për disa ditë ne do prezantojmë rezultatet ,në një evinement ku do të ftojmë edhe mjetet e informimit.
Me nderime,
Shoqata ” HOTLA”