Bashkepunimi mes Shoqates Hotla dhe Diaspora-Hilft

Me shume kenaqesi ju njoftojm se shoqata Hotla ne bashkepunim me vendasin tone ne Zvicerr Nefail Ademi nga Shoqata Diaspora-Hilft solli 4 krevat spitalor.
Keto krevate kane edhe nje vitrine te vogel anesore me fjoka, dhe jane me motor hidraulik dhe me rryme per tu ulur lart posht dhe gjithashtu me pozicione te ndryshme per te semurin.
Me shume rrespekt,
Shoqata HOTLA , 24.04.2016