Shpërndarja e krevatit të parë mjekësorë

Shoqata “Hotla” filloi me shpërndarjen e krevatëve mjeksorë për njerëzit që kanë më së shumti nevojë.
Ne vazhdojmë të japim maksimumin tonë, natyrisht duke bashkëpunuar me njerëz që duan të ndihmojnë banorët. Falenderojmë të gjithë ata qe na përkrahin.
Shoqata Hotla është krijuar për njerëzit tanë dhe ju ftojmë të na bashkangjiteni!
Me nderime,
Shoqata Hotla
25.04.2016

musli bakiu