Njoftim per projketin me te ri, kursi gjuhes angleze

Shoqata Hotla ka kënaqësinë të ju informojë që ka fituar një projekt nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup

Bëhet fjalë për një kurs falas për mësimin e gjuhës angleze nëpërmjet komunikimit.
Do të përfshihen 20 nxënës nga fshati jonë, ndërsa kursi fillon më 1 tetor 2016 dhe do të zgjasë deri në fund të vitit shkollor 2016/2017.
Janë siguruar mjetet e punës, lokaliteti dhe të gjitha harxhimet tjera të parashikuara.
Për detaje të tjera do ju informojë gjatë ditëve të ardhshme.
Me nderime,
Shoqata Hotlaenglish