Prezantimi kursit “Endrra dhe Shoqeri”

Me kënaqesi ju informojmë se sot zyrtarisht u bë hapja e projektit “Mëso gjuhën angleze përmes komunikimit” (Endrra dhe Shoqëri) i realizuar nga Shoqata HOTLA ne bashkepunim me Ambasaden e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup.
Falenderojmë prindërit, që ju përgjigjen ftesës sonë, për të qenë të pranishëm në prezantimin e projektit.
Të gjithe fëmijeve ju dëshirojmë suksese, me shpresën se të gjithë do t’ia dalin në fund këtij kursi dhe do të arrijnë të marin diplomën nga ana e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Me shumë respekt,
Shoqata Hotla

With pleasure we inform you that today formally inaugurated the project “Learn English through communication” (Dreams and Society) conducted by the Association Hotla in cooperation with the Embassy of the United States in Skopje.
We thank the parents who respond to our invitation to be present at the presentation of the project.
All children,we wish you success in the hope that everyone will succeed at the end of the course and will be able to receive a diploma from the Embassy of the United States.
Respectfully yours.
NGO Hotla

Shporta e Ramazanit 2016

Sot u bë shperndarja e paketave me vlere prej 1480 denarë me artikuj elementar për 23 familje pak më të dobëta ekonimikisht.
Falemenderojmë të gjithë njerezit humanist që na ndihmuan në organizimin e shportës së Ramazanit. Allahu ju shpërbleftë për gadishmerinë tuaj për të ndihmuar.
Përshkak të transparencës se aksionit humanitar do ti publikojm disa fotografi nga ky aktivitet.

 

Shpërndarja e krevatit të parë mjekësorë

Shoqata “Hotla” filloi me shpërndarjen e krevatëve mjeksorë për njerëzit që kanë më së shumti nevojë.
Ne vazhdojmë të japim maksimumin tonë, natyrisht duke bashkëpunuar me njerëz që duan të ndihmojnë banorët. Falenderojmë të gjithë ata qe na përkrahin.
Shoqata Hotla është krijuar për njerëzit tanë dhe ju ftojmë të na bashkangjiteni!
Me nderime,
Shoqata Hotla
25.04.2016

musli bakiu

Bashkepunimi mes Shoqates Hotla dhe Diaspora-Hilft

Me shume kenaqesi ju njoftojm se shoqata Hotla ne bashkepunim me vendasin tone ne Zvicerr Nefail Ademi nga Shoqata Diaspora-Hilft solli 4 krevat spitalor.
Keto krevate kane edhe nje vitrine te vogel anesore me fjoka, dhe jane me motor hidraulik dhe me rryme per tu ulur lart posht dhe gjithashtu me pozicione te ndryshme per te semurin.
Me shume rrespekt,
Shoqata HOTLA , 24.04.2016

Njoftim – Projekti i statistikave

Shoqata Hotla informon opinionin që sot, sipas planit të parashikuar mbaroi me mbledhjen e statistikave për fshatin Hotël. Faleminderit finansuesit, aktivistëve që punuan dhe të gjithë banorëve për mikpritjen bujare. Për disa ditë ne do prezantojmë rezultatet ,në një evinement ku do të ftojmë edhe mjetet e informimit.
Me nderime,
Shoqata ” HOTLA”

Njoftim nga shoqata 23 Shkurt 2016

Çdo ditë po shtohet numri i anëtarëve dhe aktivistëve të Shoqatës ” Hotla”. Rinia e fshatit po bëhen pjesë direkte e realizimit të programit tonë.
Njoftojmë opinionin që tani jemi në fazën e konkurimit me dy projekte të reja në Organizata ndërkombëtare. Në emër të gjithë anëtarëve, faleminderit gjithë atyre që po na përkrahin fuqimisht.
Me nderime,
Shoqata ” HOTLA”

Falimenderim nga shoqata 14 Shkurt 2016

Shoqata ” HOTLA” falenderon përzemërsisht të gjithë banorët. Në veçanti të rinjtë e fshatit, për përkrahjen e tyre në realizimin e Projektit të mbledhjes së statistikave. Duam edhe publikisht të shprehim respektin për familjet që hapën dyert e tyre dhe na pritën në mënyrë bujare. Zotohemi që nuk do të ndalim punën tonë dhe jemi të gatshëm gjithmonë për Hotlën tonë.

Fillon realizimi i projektit ” Mbledhja e statistikave për Fshatin Hotël”

Pasi që fituam mbështetje financiare nga një organizatë me seli në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, njoftojmë të gjithë bashkëvendasit, që prej sot:- E Hënë 11.01.2016 – fillon mbledhja e statistikave për fshatin tonë. Aktivistët e Shoqatës do të mbledhin të dhënat nga secila shtëpi e fshatit dhe në fund do të përgatisim një raport.
Ju kishim lutur që tëbashkëpunoni me ne, pë realizimin sa më të suksesshëm të këtij projekti.
Me nderime,
” Shoqata Hotla”

“Shoqata HOTLA” fiton projektin e parë ndërkombëtar.

Ju informojmë me kënaqësi që fituam projektin nga ” Albanian Global Found” me seli në SHBA. Bëhet fjalë për projektin” Mbledhja dhe përpunimi i të dhënave të detajuara statistikore për Hotlën”. Ky projekt është shumë i rëndësishëm, pasi është baza për projektet tona të ardhshme.
Me këtë rast duam të falendërojmë ” Albanian Global Found” për besimin që patën tek organizata jonë.
Me nderime,
” Shoqata Hotla”

Linku deri te njoftimi:

http://maasbesa.org/files/gaf_grants_list.pdf

Pastrimi i 4 bazenteve te filteri i ujesjellsit

13 Video  dhe 22 fotografi nga dita e pestë nga pastrimi i ujësjellsit ku mund të shihni të gjithë aktivitetin e pastrimit te 4 bazenteve te filteri nga ku u nxorren mbi 50m kubik baltë!
Këto fotografi dhe video janë të bëra pardje gjat pastrimit të bazentëve ku mblidhet uji që vjen nga dy bazentet lart të cilat gjendet. Këto 4 bazente ndodhen te filteri i cili është afër në krye të fshatit.
Ky pastrim u bë me iniciativë të këshillit inicues , Shoqata HOTLA si dhe vullnetarë të tjerë që ndihmuan pa përtesë në pastrimin e bazentëve.
E jona mbetet që të vazhdojm ti ndihmojm iniciatorët Avdi Osmanin dhe Remzi Xhaferin me këshilltarët e tyre që po tubojnë të hollat, që sa më shpejt të pastrojm filterin ekzistues dhe të vendosim filterin e ri, për të cilën gjë kompania e cila do e realizon projektin do na garanton ujë të pastër dhe të kontrolluar në laborator!

VIDEO:

FOTOGRAFI: