Shpërndarja e krevatit të parë mjekësorë

Shoqata “Hotla” filloi me shpërndarjen e krevatëve mjeksorë për njerëzit që kanë më së shumti nevojë.
Ne vazhdojmë të japim maksimumin tonë, natyrisht duke bashkëpunuar me njerëz që duan të ndihmojnë banorët. Falenderojmë të gjithë ata qe na përkrahin.
Shoqata Hotla është krijuar për njerëzit tanë dhe ju ftojmë të na bashkangjiteni!
Me nderime,
Shoqata Hotla
25.04.2016

musli bakiu

Bashkepunimi mes Shoqates Hotla dhe Diaspora-Hilft

Me shume kenaqesi ju njoftojm se shoqata Hotla ne bashkepunim me vendasin tone ne Zvicerr Nefail Ademi nga Shoqata Diaspora-Hilft solli 4 krevat spitalor.
Keto krevate kane edhe nje vitrine te vogel anesore me fjoka, dhe jane me motor hidraulik dhe me rryme per tu ulur lart posht dhe gjithashtu me pozicione te ndryshme per te semurin.
Me shume rrespekt,
Shoqata HOTLA , 24.04.2016