Njoftim nga shoqata 23 Shkurt 2016

Çdo ditë po shtohet numri i anëtarëve dhe aktivistëve të Shoqatës ” Hotla”. Rinia e fshatit po bëhen pjesë direkte e realizimit të programit tonë.
Njoftojmë opinionin që tani jemi në fazën e konkurimit me dy projekte të reja në Organizata ndërkombëtare. Në emër të gjithë anëtarëve, faleminderit gjithë atyre që po na përkrahin fuqimisht.
Me nderime,
Shoqata ” HOTLA”

Falimenderim nga shoqata 14 Shkurt 2016

Shoqata ” HOTLA” falenderon përzemërsisht të gjithë banorët. Në veçanti të rinjtë e fshatit, për përkrahjen e tyre në realizimin e Projektit të mbledhjes së statistikave. Duam edhe publikisht të shprehim respektin për familjet që hapën dyert e tyre dhe na pritën në mënyrë bujare. Zotohemi që nuk do të ndalim punën tonë dhe jemi të gatshëm gjithmonë për Hotlën tonë.

Njoftim për mërgimtarët

Të nderuar mërgimtarë,
” Shoqata Hotla” që është formuar me të vetmin qëllim që të përmirësojë kushtet e jetës në fshatin tonë, vendlindjen tonë ju fton që në vendet ku jetoni të shfrytëzoni kontaktet tuaja. Ju që njihni, institucione të ndryshme, firma, shoqata, organizata humanitare, shkolla. Ju që punoni nëpër vende pune dhe ju jepet mundësia që të merni çfarëdo ndihme, ose nëse njihni njerëz që meren me aktivitete të tilla. Ju lusim që të na informoni. Ne jemi Shoqatë e regjistruar dhe jemi në dispozicionin tuaj për të realizuar punën me të gjitha dokumentetet e nevojshme.
Gjithashtu jemi të gatshëm të realizojmë takime me ta,nëse është nevoja të vijmë në shtetet ku ju jetoni. Jemi të gatshëm të nënshkruajmë Marrëveshje për bashkëpunim. Mund të kontaktojmë me ta edhe nëpërmjet internetit. Në Shoqatë ne kemi njerëz që flasin gjuhët perendimore,kështu që komunikimi nuk është problem.
Ne jemi duke u munduar çdo ditë për nevojat tona të përbashkëta dhe besojmë fuqishëm që ju si gjithmonë do jepni mundin tuaj.
Bashkë me ju ne mund të realizojmë vepra të mëdha për Hotlën tonë.
Ju ftojmë të na bashkangjiten në ndërtimin e vendlindjes që është identiteti jonë i larë me gjak në ekzistencën e tij shekullore.
Me nderime,
“SHOQATA HOTLA”

Shoqata Hotla dhe KF Rinia

Shoqata “HOTLA” në bashkëpunim me mërgimtarët tonë në Namur të Belgjikës Zejnulla kasumi, Ali dhe Ajhan Selimi, sot i dhuroi klubit të futbollit “Rinia” , 14 fanella sportive.

Ky është vetëm fillimi i bashkëpunimit tonë me këtë klub. Në të ardhmen ne kemi planifikuar edhe disa aktivitete në mbështjetje të futbollistëve të rinj.
Me nderime, “Shoqata Hotla”

Fillon realizimi i projektit ” Mbledhja e statistikave për Fshatin Hotël”

Pasi që fituam mbështetje financiare nga një organizatë me seli në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, njoftojmë të gjithë bashkëvendasit, që prej sot:- E Hënë 11.01.2016 – fillon mbledhja e statistikave për fshatin tonë. Aktivistët e Shoqatës do të mbledhin të dhënat nga secila shtëpi e fshatit dhe në fund do të përgatisim një raport.
Ju kishim lutur që tëbashkëpunoni me ne, pë realizimin sa më të suksesshëm të këtij projekti.
Me nderime,
” Shoqata Hotla”

“Shoqata HOTLA” fiton projektin e parë ndërkombëtar.

Ju informojmë me kënaqësi që fituam projektin nga ” Albanian Global Found” me seli në SHBA. Bëhet fjalë për projektin” Mbledhja dhe përpunimi i të dhënave të detajuara statistikore për Hotlën”. Ky projekt është shumë i rëndësishëm, pasi është baza për projektet tona të ardhshme.
Me këtë rast duam të falendërojmë ” Albanian Global Found” për besimin që patën tek organizata jonë.
Me nderime,
” Shoqata Hotla”

Linku deri te njoftimi:

http://maasbesa.org/files/gaf_grants_list.pdf

Përkrahje e klubit të futbollit të vogël “DËSHMORËT HOTËL”

“Shoqata Hotla” përkrah klubin e futbollit të vogël “Dëshmorët  Hotël”. Ndihma është modeste, me fanellat që do mbajnë edhe llogon e Shoqatës, por ky është vetëm fiillimi i bashkëpunimit. Në të ardhmen ne do vazhdojmë të përkrahim aktivitetet sportive të Hotlanëve.
Me nderime
“Shoqata Hotla”

Pastrimi i 4 bazenteve te filteri i ujesjellsit

13 Video  dhe 22 fotografi nga dita e pestë nga pastrimi i ujësjellsit ku mund të shihni të gjithë aktivitetin e pastrimit te 4 bazenteve te filteri nga ku u nxorren mbi 50m kubik baltë!
Këto fotografi dhe video janë të bëra pardje gjat pastrimit të bazentëve ku mblidhet uji që vjen nga dy bazentet lart të cilat gjendet. Këto 4 bazente ndodhen te filteri i cili është afër në krye të fshatit.
Ky pastrim u bë me iniciativë të këshillit inicues , Shoqata HOTLA si dhe vullnetarë të tjerë që ndihmuan pa përtesë në pastrimin e bazentëve.
E jona mbetet që të vazhdojm ti ndihmojm iniciatorët Avdi Osmanin dhe Remzi Xhaferin me këshilltarët e tyre që po tubojnë të hollat, që sa më shpejt të pastrojm filterin ekzistues dhe të vendosim filterin e ri, për të cilën gjë kompania e cila do e realizon projektin do na garanton ujë të pastër dhe të kontrolluar në laborator!

VIDEO:

FOTOGRAFI:

Pastrimi i bazenteve nalt. Dita e trete dhe katert Foto+Video

Shume rrespekt per te gjithe vullnetaret qe ndihmuan deri ne pastrimin e dy bazenteve, nga ku u nxorren mbi 45m kubik baltë.
Foto dhe Video arkiv nga aktiviteti i pastrimit te 2 bazenteve nalt ku tubohet uji i ujesjellsit:
Fotografi dhe video nga 4 dite pastrim rresht: 30./11/2015 dhe 01.02.03/11/2015
INFO: Aktiviteti ka vazhduar dhe sot me pastrimin e bazentit qe ndodhet ne krye te fshatit te filteri, foto dhe video nga ky aktivitet do ju sjellim ne ditet ne vijim. (Edhe aty ka qka te shifet)

Video:

FOTO: